Φόρτωση...

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 300 6627

Αποστολή με Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Χονδρική - Υπερχονδρική

Μια καλή συνεργασία με ειδικές τιμές σε επαγγελματίες

 • Η εταιρία "THE POWER BASE", εγγυάται την πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας, κατά την πώληση αλλά και μετά απ' αυτή.
 • Με πλήρη γκάμα στο Φωτισμό Τεχνολογίας Led μπορείτε να είστε βέβαιοι, πως θα βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.
 • Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται με τιμές Λιανικής για τους ιδιώτες και με τιμές Χονδρικής & Υπέρ Χονδρικής για τους Επαγγελματίες Συνεργάτες μας!
 • Αναζητούνται συνεργάτες και αντιπρόσωποι πανελαδικά!
 • Δεν είναι τυχαίο, το ότι ολοένα και περισσότερα καταστήματα και επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μας εμπιστεύονται καθημερινά.

Μεγάλη διαθεσιμότητα και επάρκεια

 • Παραμένουμε εστιασμένοι, στο να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε μικρή και μεγάλη σας ανάγκη σε οποιαδήποτε τύπο προϊόντος επιλέξετε, σε οποιεσδήποτε ποσότητες.
 • Μπορούμε να εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που έχουμε στον κατάλογό μας, καθώς και άμεση αποστολή τους . Έτσι γλυτώνετε κόπο και χρόνο, από το να ψάχνετε σε διαφορετικούς προμηθευτές.

Παραμένοντας ενημερωμένοι

 • Με εμπειρία στο χώρο του φωτισμού LED, σας παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα νέα και αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς ακόμη και πριν αυτά κυκλοφορήσουν στη χώρα μας.
 • Επίσης οι τιμές μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις χαμηλότερες της αγοράς κι έτσι δε χρειάζεται να πληρώνετε ακριβότερα το ίδιο προϊόν.
 • Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να παραμένετε πλήρως ενημερωμένοι, τόσο στα νέα προϊόντα, όσο και στις νέες τιμές.

Γρήγορα και με ασφάλεια

Η παραγγελιοληψία και η τιμολόγηση γίνεται με σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα με την αποθήκη μας. Επίσης η αποστολή όλων των εμπορευμάτων, γίνεται από τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες Courier (σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο).

Έτσι είστε βέβαιοι, ότι η αποστολή του προϊόντος που παραγγείλατε, θα γίνει άμεσα και θα γλυτώσετε από άσκοπες και αδικαιολόγητες καθυστερίσεις .

Τώρα γνωρίζετε γιατί

Όταν ο φωτισμός Led για σας δεν είναι απλά μέσο διακόσμησης , αλλά επάγγελμα, όπου οι ανάγκες για εξειδίκευση, ενημέρωση και υποστήριξη γίνονται αδιαπραγμάτευτη απαίτηση,

τότε ευθύνη και χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας λύσεις για την Εταιρεία και τους πελάτες σας. Τώρα γνωρίζετε γιατί..

 

Άν έχετε Εταιρεία, κατάστημα, ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ή ασχολείστε επαγγελματικά με το φωτισμό συμπληρώστε την τα πλήρη στοιχεία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας. 

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 • Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία είναι καταχωρημένα στις αρμόδιες Οικονομικές Υπηρεσίες και λειτουργούν ως Επιχειρήσεις με Νόμιμο τρόπο.

Κατάλογος Προϊόντων

 

Γραφτείτε στο Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

 

Ο Λογαριασμός μου

Αναζήτηση παραγγελίας(ων):