Φόρτωση...

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 300 6627

Αποστολή με Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, απο το 1997, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, σε ηχοσυστήματα αυτοκινήτου (car audio), σε συστήματα πλοήγησης (car navigation), σε συστήματα ψυχαγωγίας (car multimedia), σε συστήματα ασφαλείας και εντοπισμού (car alarm), καθώς και σε συστήματα ασφαλείας οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος μεγάλου αριθμού οίκων υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται και διαθέτουν τα προϊόντα τους στην Ελληνική αγορά.

Το άψογα οργανωμένο site της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή της ιδανικής και άρτιας πρότασης όχι μόνο κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και για μετά την πώληση (after sales service).

Στα 15 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησή σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας, και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Κατάλογος Προϊόντων

 

Γραφτείτε στο Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

 

Ο Λογαριασμός μου

Αναζήτηση παραγγελίας(ων):